0

Je winkelmandje is leeg.

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden over je online aankoop?

Dan kun je het product binnen de bedenktijd retourneren. Is het product kapot of incompleet? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice via e-mail:  sales@customcarcover.com of telefonisch op tel.  06-12408058

Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00. 

 

Wat kun je doen, als je van de koop af wilt binnen de bedenktijd? 

Als je iets hebt besteld bij Custom Car Cover heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen afzien van je koop. 

 

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd? 

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits je dit netjes doet. 

Je mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Custom Car Cover mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. 

 

Wil je een product terugsturen volg dan de volgende stappen;

1.
 VUL HET RETOURFOMULIER VIA DEZE LINK IN. 

2. PAK HET PRODUCT ZORGVULDIG IN DE ORIGINELE VERPAKKING ZODAT DEZE NIET KAN BESCHADIGEN OF INCOMPLEET KAN RAKEN.

3. STUUR HET PRODUCT VIA EEN PAKKETDIENST ZOALS  DPD, TNT of  UPS NAAR ONS TOE. 

 

Bij welke aankopen heb je geen bedenktijd? 

Producten die je speciaal laat maken. Bijvoorbeeld een autohoes met opdruk, spiegelzakken of andere opties.

 

Ruilen

Je kunt een bij  Custom Car Cover  gekocht product binnen 14 dagen ruilen voor een ander product mits onbeschadigd, ongebruikt en in de verpaking. Het te ruilen product met retourformulier kun je naar  Custom Car Cover sturen. De kosten van deze zending zijn voor eigen rekening. 

Indien je moet bijbetalen omdat je nieuwe product duurder is dan krijg je instructies over de betaling hiervan. Nadat  Custom Car Cover de door jou teruggestuurde zending heeft gecontroleerd en eventuele bijbetaling is voldaan, kan het nieuwe product weer worden verstuurd. Eventueel prijsverschil n.a.v. het ruilen in het voordeel van jou wordt hierna uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort. Producten die in de opruiming zijn kunnen uitsluitend geruild worden voor een artikel met een gelijkwaardige prijs of hogere prijs met een bijbetaling. 

 

Retourneren

Nadat  Custom Car Cover de door jou teruggestuurde zending met het te retourneren artikel ontvangen heeft vindt er een controle plaats. Indien alles in orde is dan wordt het aankoopbedrag van het artikel meestal binnen 1 werkdag of uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending worden door ons niet vergoed. 

 

Je hebt het verkeerde product ontvangen

Neem dan contact op met onze klantenservice via  e-mail:  sales@customcarcover.com of telefonisch op  tel.  06-12408058. Mocht het zo zijn dat je een ander product hebt ontvangen dan dat je bij Custom Car Cover hebt besteld dan ruilen we dit uiteraard kosteloos om.

 

Retouren worden verstuurd naar;

Tim Krol
Custom Car Cover
Westdijk 10
1847LH Zuidschermer