0

Je winkelmandje is leeg.

Garantie

Kan ik online een reparatie aanmelden?

Ja dat kan via ons   info@customcarcover.nl.

 

Moet ik een product voor reparatie retour sturen of repareren jullie ook aan huis?

Wanneer een product door ons gerepareerd moet worden, dien je dit naar ons op te sturen. Nadat je je reparatie via ons   online retourformulier  hebt aangemeld, kun je het pakket via een DPD Pickup Parcelshop verzenden. Wanneer je het product opstuurt, let er dan op dat je het artikel op de juiste wijze verpakt en het retournummer duidelijk zichtbaar op de verpakking noteert. Als het product zonder ‘schuld’ van de gebruiker kapot is gegaan dan voorziet onze   klantenservice  je van een gratis retourlabel.

 Is het product door verkeerd gebruik met ‘schuld’ van de gebruiker beschadigd dan kun je tegen betaling een DPD-verzendlabel aanvragen, maar je kunt dit uiteraard ook rechtstreeks bij het postkantoor of een DPD Pickup Parcelshop regelen.

 

Wat zijn jullie reparatie- en garantievoorwaarden?

Wanneer een product binnen de fabrieksgarantietermijn kapot gaat, zijn reparatie en het retourlabel uiteraard gratis; is deze termijn verstreken, dan dien je de reparatiekosten zelf te betalen. Om een reparatie aan te melden, mailt u naar   info@customcarcover.nl.

 

 • Is je product binnen 365 dagen na aankoop defect aan aan van de binnen de garantie gestelde kenmerken, dan kunt u per email aangeven of je het product wilt omruilen of dat je je geld terug wilt.
 • Is je product bij normaal gebruik maar na 365 dagen defect, maar valt het nog wel binnen de fabrieksgarantie, dan wordt je product kosteloos gerepareerd.
 • Is je product buiten de garantietermijn kapot gegaan, maar wil je het wel laten repareren, dan doen wij dat graag. Nadat we het product onderzocht hebben, ontvang je van ons een prijsopgave zodat je op basis daarvan kunt besluiten of je het wel of niet wilt laten repareren.

Garantie

Waar dekt de garantie?

De hoes garantie wordt afgegeven op:

 • Kapotte stiknaden, bij normaal gebruik (2 jaar)
 • Los latende seals (2 jaar)
 • Ademende vermogen, werking membraam (5 jaar)
 • Defecte tas, rits uitgesloten (2 jaar)
 •  

  De hoes garantie wordt   niet  afgegeven op:

 • Beschadigingen door toedracht foutief gebruik
 • Waterproofness, hiervoor zal de hoes door de klant periodiek behandeld moeten worden
 • Rits en hangsels van de tas
 • Bedrukking
 •  

   

  Reparatie

  Hoe lang duurt een reparatie?

  Dat is lastig te zeggen, omdat het per product en probleem of defect verschilt. We houden je bij reparaties die langer duren in elk geval wekelijks op de hoogte van de status. Lever je een product bij onze winkel in voor reparatie, dan is het helaas niet mogelijk om hierop te wachten. Zodra het product gerepareerd is, ontvang je hierover van ons per mail bericht.

   

   

  Krijg ik van tevoren een prijsopgave?

  Als het defect ontstaan is door verkeerd of onvoorzichtig gebruik, dan ontvang je van de reparateur een prijsopgave. Nadat je deze ontvangen hebt, kun je kiezen uit de volgende drie opties:

   

  • Je gaat akkoord met de prijsopgave en het product wordt gerepareerd.
  • Je gaat niet akkoord en wilt het product niet laten repareren, maar wel weer retour ontvangen. In dit geval betaal je € 39,95 onderzoekskosten en sturen wij het product kosteloos weer naar je terug.
  • Je gaat niet akkoord met de prijsopgave en wilt het product niet meer terug. In dit geval wordt het product milieuvriendelijk door ons vernietigd en vervallen de onderzoekskosten.

   

  Wat is de status van mijn reparatie?

  We houden je via e-mail op de hoogte over de status van je reparatie.

   

   

  Hoe kan ik mijn product laten repareren?

  Nadat je je reparatie via   info@customcarcover.nl aangemeld hebt, stuur je het product naar ons op. Zorg er hierbij in elk geval voor dat je product in de juiste, stevige verpakking verstuurt en dat deze verpakking voorzien is van het retournummer dat je per mail van ons ontvangt nadat je jouw retour/reparatie aangemeld hebt. Via onze   klantenservice  kun je (tegen betaling) een DPD-verzendlabel aanvragen; print dit label uit en plak het op de doos. Je kunt dit ook rechtstreeks regelen bij een DPD Pickup Parcelshop bij jou in de buurt.

   

  Kosten reparatie

  Moet ik voor reparatie betalen of is het gratis?

  Als je product binnen de garantietermijn kapot gaat en er is sprake van een fabricagefout, dan is reparatie te allen tijde gratis. In alle andere gevallen kunnen er kosten aan verbonden zijn; hoe hoog deze kosten zijn, staat in de prijsopgave die je van ons ontvangt nadat wij de schade en/of het defect onderzocht hebben.